Last day in october

Igår var man ute med Sandra och idag har vi haft en rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrikigt bakfylle dag, känns jävligt jobbigt för nu vill jag sova men kan inte ? FAAAN!
Känner mig som en bajs också..
ÅÅH! Nej nu ska jag försöka lägga mig i sovrummet med min prinsessa och hålla om henne medans hon sover :)
Älskar henne sooo much <3
Byebye


mammas ängel


her name was iris


In my head

Kom hem för en stund sedan då jag och Sandra B har vart och simmat på badhuset, det var nice, synd att vi kom lite sent ute men simmade iaf en halvtimma och nu har jag gjort en fin GI lasagne som jag alldeles strax ska äta, väntar bara på sandra, hon ska köra ut sin käre bror och hans tjej till en fiesta :)

Vägde mig förut och det var bara bra resultat :D
Så detta funkar superbt!
Nej nu ska jag ge min tjej lite mat som jag råkade värma alldeles för varmt, hoppas hon inte har somnat nu (ganska skönt det med) hon ligger nämligen i våran säng med mitt dunntäcke :)

 Pussss!


Kitchen aid

Snodde pappas kitchen aid mixer igår och gjorde smoothie men den blev inte så där värst god speciellt inte nu imorse.... :/
Men gjorde nyss en mega god broccoli-purjolöks soppa med ostcreme , MMM gott som bara den!

Så här gör (jag) :
Tärna 1 dl purjolök
Ta och skär 1 broccoli tärna den med
koka i en kvart under lock på medelvärne
Salta och peppra , ta sedan en grönsaksbuljong
Mixa alltihop
Ostcréme
2 msk kesella
1 msk ädelost,feta-ost (jag väljer buffalo ,feta-ost)

 


Wait by night

Kollar på spin city och väntar på tyra banks ska börja snart , sen ska jag till trafikskolan och hämta mina böcker, måste verkligen börja läsa nu, hur ska jag hinna detta? Det är mindre än en månad kvar och jag har inte läst ett skvatt och inte övningskört heller, funderar om jag ska boka tid för övningsköra...
Igår hjandlade jag mat för 1400 , hur dyrt ska det behöva vara?? Gissa hur många dagar jag tog för 3 jävla dagar!!!
Jävla as dyrt det ska behöva vara , speciellt GI .
För det är de jag ska börja med nu och boka tid för träning ska jag göra också, blir svårt nu när mathias jobbar idag,imorgon och helgen men får se om mamma kan ta henne en stund!

Mitt internet går hur segt som helst, undrar vad strömstadsbyggen menade med den lappen dom hängde upp i korridoren " dom som önskar bredband skriv upp era namn på listan" - EEH var det en lista till jultomten lr?!? Fattar mig inte på detta, dom kan väl plocka tummen ur röven och fixa fram det eller säga hur det blir?!

Pappa har alla dopbilder och jag ska dit sen så får jag ta hans data och ladda upp lite :) 
 

 


20101026



Ska precis göra iordning en ostbricka till Mathias som vi åt igår ocg jag tar mig ett glas vin :)
MYYYS!
Nej så nu får jag ta och röra på påkarna innan han kommer och piskar upp mig!
PS. Bilder från dopet kommer SNARAST imorgon! :)


2 hard 2 handle

My life is yours.

Känns som mitt liv ägnar sig åt det jävla svinet när den tiden kommer så mår jag skit dåligt, får panik och beter mig som en jävla f**** och jag borde gå och prata med någon(?) Never, för jag tänker inte lyssna på ngn som säger " jag förstår att du är ledsen, det kommer alltid finnas där för det har ju hänt"
MEN ingen jävel fattar att det är INTE det jag vill höra på , jag orkar fan inte vara ledsen pga av detta hela mitt liv....
Det är jag iofs inte heller men när minnena kommer tillbaka och man blir jätte nere då är det fan inte lätt...

En gång kommer alltid vara en gång för mycket men två gånger ......

 raped in scars


God juuuuuuul lr happy halloween?

Idag när jag var på jobbet så var de redan julhandel på gång? Jag börjar typ en vecka innan typ :Z haha.. Men det är ju jag då ..
Sen en massa pumpor men det är ju inget mer typ? Mer julmat än halloween känsla faktiskt...? Konstigt nog!!
Ja imorgon är det dop och jag är inte alls nervös just nu , känns bra men kanske lite nervös för att min mage har svullnat upp?! JÄVLA SKIT! Har ju bara ätit pulver och en kycklingsallad idag , så vet inte vad det är, borde köpt tajtare strumbyxor igår för dom sitter lite för löst! :/
Men det får gå, klänningen är jätte fin iaf och hämtade locktången hos Ronja imorse och sen åkte vi till Nordby jag och mamma ,hämtade tårtorna och hon var inte riktigt klar när jagkom in men jag var glad för det för hon frågade mig om jag ville ha lite mer grejer på den och den blev MEEEEEEEEEEEEGA fin :)
Från början sa jag att jag ville ha tv¨å olika men dom blev så fina så det spelar verkligen ingen roll :)
Ingen tårta för mig imorgon :/
Ska stå upp tidigt och ut på en power-walk med iza imorgon bitti sen blir det att göra sig iordning , ska vara i kyrkan klockan halv 11 typ :)

Resterande av kvällen, hämtade Iza och åt sallad, sen BUMS i säng och så såg jag och
mammas lilla söta på Höstlegender ♥



ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT ,  ♥:AT


En gång för mycket

Jag satte i mig muffins imorse OCH JAG VET att jag INTE skulle gjort det men kände verkligen att jag var trött och inte ett dugg jävla sugen på pulver idag så jag fuskade men det var allt jag stoppade i mig sen åt jag tacos med bara grönsaker och så tog jag mig till träningen kvart över åtta och vad märker jag då? JO det snöar, såg på fejjan att det snöade i thn/vbg men trodde inte här:/
Jag som ska shoppa kläder till mig själv imorgon inne i stan och jag hatar när det snöar då!! Men det är ett måste för jag jobbar på lördag, det är om jag skulle gjort det på Nordby då? Men om jag inte hittar ngt så är det skit ,för mamma vill inte köra upp i sånt dära väder och det vill inte jag heller speciellt inte med Iza!

Så nu har jag stoppat i mig ugnstekta grönsaker med ugnstekt kycvkling som jag har blandat i krossade tomater med basilika och riven vitlök och sen hittade jag buffalo ost i affären igår men det var bara feta ost men hade det ovanpå , hur gott som helst! Imorgon planerar jag broccoligratäng, tänkte köra vegetariskt imorgon, det blir så jobbigt med den dära jätte mättsamma känslan och det är köttet som gör det!

Haha på tal om att värma mat i ugnen ??



Mmm, detta blev resultatet med min kortslutning i hjärnan?!
Mathias sa : " Hur smart får man lov att vara ?? Du kan väl för fan inte
sätta in den i ugnen?! "

- Eeeeh JO det ser du väl?!


Muffins tuffin in the oven

Igår bakade jag 48 st muffinsar och YES ni hörde rätt
jag bakade eller "vi" jag gjorde det tråkigaste jobbet och mathias det "roliga" :P
vi gjorde 3 olika smaker och det tog sin lilla tid
äpple-kanel,banan-choklad,blåbärs muffins :)
Dom blev jätte fina så ikväll ska jag frysa in dom
gjorde några ikväll också, kladdkaksmuffins:)






Hur stor är sannolikheten?

Helt sjuk ju, gatan heter samma som mig ! :D


bloggeri bloggera

Jag tyckte att jag hade träningsvärk igår men idag är det fan så mycket värre, heeeeeeeelp, kan inte ens sätta mig på toaletten normalt , ramlar ju nästan av ?!
Så nu hoppas jag att det kommer finnas ngn plats över på cykel/core ikväll för att få arbetat bort detta!! :P
Hoppas jag inte har den träningsvärken på söndagen bara :P
Väntar på att klockan ska bli ett för jag ska träffa prästen klockan två, och vad som händer resten av dagen vet jag inte men ska se på the new daughter med kevin costner ikväll <3
Seeees


Working a looooot

- Sitter här i soffan med VÄRLDENS träningsvärk, fyfan vad det gör ont och sånt gillar jag inte att skryta om alltså...
MEN bodypump två dagar i streck - i do NOT wanne know how much it's going to hurt tomorrow HELT enkelt !
Så jag har fortfarande inte skrivit vykorten men ska skicka iväg korten och få massa kopior , känns meningslöst om man inte har ngra kort att klistra in =)

Gick fram och tillbaka från stan förut och det kändes fanimej sen blev det en promenad till affären , var ju så illa tvunget för man har ju tagit till sig häslotallrik , det är ganska tvunget om man tränar! =)

Så nu har jag har tagit massa bilder på Iza också , blev jätte gulligt men är rädd för att ljuset ska bli dåligt på korten sen när man beställer dom? Det lär det ju bli..Hmm får fundera hur jag ska göra med detta:) Bjuder på ett kort iaf !:D


Little honey

Jag slår mig själv till vansinne och sliter snart sönder mitt oduschade hår som jag behöver att duscha (men inget schampoo eller balsam har!!)
Iza har skrikit bra länge och jag gav henne välling och bytte blöja, prövade med napp och allt möjligt verkligen sen så gjorde jag bannan gröt och hon åt upp nästan alltihop, det var typ bara en sked kvar i skålen ?! Duktiiig tjej det sen så bärde det av direkt i vagnen och somnade med en gång! :)
Men hon måste vänja sig vid sängen snart tänker jag .. För hon växer ju snart ur barnvagnen .. :/

Nej nu jävlar ska jag ta mig en kopp te och se lite på tv , NCIS är ju typ slut nu så det kan jag glömma.. En film då kke?
Stepmom (vid din sida) får det bli, sen ikväll ska jag skriva tack kort inför dopet och imorgon MÅSTE jag till expert och lämna in kort på Iza som jag ska kopiera.. =)

JAg har så dåligt samvete för min sötaste Mathias, han ringde förut när Iza skrek så och man tar ju inte ut det på henne och då blir det automatiskt utöver stackars min älskling så jag får nästan ringa till han och säga förlåt tror jag ... haha..

Puss på dej <3



 


Undress me

Har fortfarande inte dragit ngnstans men Iza somnade förut så gott och ville inte väcka henne med att klä på henne massa kläder (vilket hon hatar) så jag spelade lite Wii :)
Pratade med mamma dessutrom och hon skulle kanske till stan men får se, vill ändå ut och gå i det fina vädret, känner att jag har lite ont i magen idag , kan nog vara för att jag börjat på pulvret igen .. haha.. Rotmaja :)

Jag och mathias pratade lite igår och det ser ut som att vi ska försöka flytta till Vbg nästa år :)
Det börjar ju bli bättre med jobb fronten , men då ska nog jag börja läsa tror jag, man kan ju jobba också men vi får se :) Hade vart gött iaf att få komma härifrån lite , klart jag har alla mina vänner här men hela stan är för jävlig tycker jag :/ Går inte att bo här!!

Nej nu ska jag bada Iza !!


Tillbaka på ruta 1

Övervägde en massa olika frukost mål idag men så kom jag på att jag inte orkar så då var det ganska enkel matematik att ta en shake...=)
Så nu ska jag leta upp ett papper som jag ska lämna in ,får mig en promenad samtidigt...
Har städat lägenheten nu på morgonen också, har tvätttid ikväll som jag ska ägna mig åt, fan vad mycket tvätt det blir fort speciellt när man åker bort konstigt nog..
Lyssnar på nrj mix nu och funderar hur mycket man lagt på sig? Mätte mig med mått igår och då hade jag gått ner typ istället ?! konstigt..
Jaja nu ska jag dra mig vidare...


If she could hold it

FAN va onödig jag har varit överhuvudtaget denna veckan, vet inte vad som har hänt med antagligen så har det med allt stress att göra som jag alltid glör när vi ska resa iväg ngnstans! I vart fall s¨åkte vi till trollhättan i måndags och då började det med allt det onyttiga i tisdags kan man väl säga... Men idag slog rekordet jag bakade en kladdkaka med grädde och jag mådde så illa att jag ringde till tessan och hon tyckte givitvist attd et var taskigt att jag hade fuskat med detta så nu får jag äta mat idag så får jag återgå till pulvret imorgon men känner jag att jag verkliugen vill äta så får jag ta en hälsotallrik per dag...

Nu håller jag på att steker bacon och jag SVÄR jag mår fan fortfarande illa... BLÄ!!
Jag kommer aldrig mer äta sötsaker...


Yannic noah


Stackars min pappa, han bröt fotleden igår så benet stack ut ur foten :(
Förstbältros och boleria sen detta, allt detta på 3 månader?!
Så nu ligger han på sjukhuset i uddevalla, ville åkt in idag men det blir lite krångligt med barnvaggn och allt och så jobbar jag i helgen...

Ett stort minus är att jag har mensblödningar NÄR jag satt in spiralen, visst fick jag det förra gången med men då hade jag inte mens värkar? Konstigt... hoppas det går över snart bara annars kokar jag  med pulver och en liten bebis , blir änbdå lite mycket VA!

Min stackars docka fick sprutor idag på låren , tog båda på samma gång och det var nära att jag började gråta, försökte verklige hålla mig och det gick bra, hade med mig färdig mat till henne så hon sög på den med en gång stackarn...
Första gången grät jag jätte mycket men då var mamma med så då höll hon henne men nu kunde inte mamma hon sover över i uddevalla på hotell..

Snyggt av mig förut, skulle in på Ica och handla vatten och doftljus, hahaha så hade jag med mig plånboken men inte kortet?! Varför har jag aldrig lösa pengar på mig?! Det var fan pinsamt... Vet själv hur arg man blir men men, jag ska ner på stan sen så hon ställde undan det så har hon mindre att göra iaf! Hon blev lite sur tror jag.. what ever..

Har bokat in mig på intensivkurs 22 November :) Skönt!
Hoppas tillståndet kommer in idag , nu ska jag kolla posten sen bort till mormor!
Puss!

 


Presents

Har yligen kommit hem från mamma och hämtat Iza, har vart nere på kursen och det gick bra, på 3 veckor har jag gått ner 7 kg , som jag fungerar så tänker jag typ 10 kg i veckan?! Och då är man ju inte så dära mega nöjd när man ställer sig på vågen efter det men tänke rju allt som allt så blri man gladare ! :D
Nu ska jag förbereda lite för kvällen och sen blir det att natta Iza, se på film,läsa spanska och sen slänga sig i sängen för att spela Wii!

PS. Har hittat massa julklappar till Iza och inhandlingen börjar redan imorgon! JIPPIE!


Bumpy ride

Har precis haft farmor på besök och hon hjälpte mig lite här i hemmet och sen gick hon ut lite med Iza så hon somnade , vi har tagit lite kort inför dopkorten som jag ska skicka ut på fredag eller månad , när dom blir klara helt enkelt och fick tag på prästen och hon kunde inte en lördag utan bara en söndag så det får bli den 24e Oktober :)
Sen fick jag ÄNTLIGEN tag på min handläggare på transportstyrlesen och ÄNTLIGEN fick jag tillståndet så nu JÄVLAR ska jag ta det dära körkortet :)
Och lycka till litenmor på fredag, i know you can do it baby;)
Så nu ska jag kolla på doptårter på nätet och se hur jag vill ha den och sen ska jag till Kattis och kolla på klänningen , hoppas den är som jag vill ha den bara annars kan det bli avancerat...
Skulle egentligen till mormor och läst lite men det blir ganska mycket grejer nu så får ta en sak i taget och ser vad kvällen ger för tid över helt enkelt , ska väga mig idag nere på Badhuset också kvart över sex =)
Är inne på tredje veckan och det känns verkligen att man har gått ner i vikt :)
Igår var jag på spinning men det vara bara en halvtimma men mamma fatta inte att jag orkade ta i så mycket när jag bara går på pulver men känns som jag orkar en hel del ändå :)
Snart kommer Jessica hit också, hur ska jag hinna med allt? Haha.. Jaja nu får jag nog göra mig iordning .. !
Pusspuss

Min kusin Jessica på fodralet :)

 


Sporty me



Har precis kommit från mormor och jag håller på med tvätten också, känns som det blir ganska mycket just nu men tvättkorgen var överfull och då får jag ganska lätt panik!
Sängkläder på vädring,diska och ut med soporna sen ska jag iväg på träningen:)
Jag hade bokat mig på spinning och core men då får jag ett samtal av mamma och att vi ska bara gå på en timmas spinning klockan 8 ikväll så då sket sig core men då tar jag det förhoppningsvist på torsdag :)
Jag vill ha en rosa sport-bh? Har hittat på teamsportia förut, ska nog dit imorgon och titta lite på det :)
Spanskan gick nogerlunda bra för mig , mormor är så duktig :)
Inte så konstigt heller kanske..
Nej men ska skärpa mig lite efter träningen om Iza sover så ska jag sätta mig ner och läsa...
Undra hur det ska gå för mig nästa år och börja plugga till mig en utbildning?!
Då måste jag verkligen ligga i men då blir det en helt annan motivation :)
Nu ska jag ta mera tvätt!
Puss


Mr. Mysterious



 Sitter i soffan och badar fötterna i kokhett vatten och grönsoppa , huuuur skönt som helst när man fryser!
Satt och funderade om jag skulle börja äta smått igår men ångrade mig idag, får se hur det går nu vecka för vecka har fått ont i magen och skit men vet inte vad det beror på, tror att det blir förändring i magen, det jag är rädd för det är att jag ska gå upp alla kilon igen... :/ Så det är kanske lika bra att börja äta liiiite smått bara, kroppen blir ju i chock när den i får mat och när man väl äter efter 3 mån så kanske man går upp allt men tänker försöka och träna VARJE dag när jag börjar äta så det lär jag inte gå upp iaf... =)

Ringde idag igen till transportstyrelsen men det är FAN hopplöst , blir skit förbannad bara, så jag tror väntar på beskedet istället..
I helgen blir det jobb 12-19 och det ska bli skönt att komma iväg och jobba lite, det är PERFEKT med varannan helg ,inte för mycket och verkligen inte för lite med pengar :)
Har funderat på att söka jobb i norge när jag fått körkortet, lite småsugen :)
Nej nu ska jag kila vidare , ska till mormor snart och plugga spanska också:)
Puss puss!


Art



Har precis matat min tjej med lite välling och hon ska få banangröt om en liten stund :)
Idag har jag i princip bara suttit och tänkt på den tattueringen jag vill ha, jag skickade iv'g mail till Kent i förrgår och frågade om vad han trodde om den på armen men han sa att man bör ha grova armar för att ha den, jag som håller på att banta? Så jag bestämde att om han har tid nästa vecka så ska jag åka in till Uddevalla och så får han titta på min armar, jag har ju liksom lagt p0å mig under graviditeten på armen med och jag har redan gått ner en del på dom så jag undrar ju hur det kommer att bli om jag gör denna nästa månad och går ner i vikt under den tiden , då lär tattueringen bli helt saboterad och jag vill inte ha den ngn annanstans, underarmen lär se HELT förjävligt ut antagligen... Får väl se hur det blir med detta...
Iza ligger här och gnyr,skriker och rör sig som en larv, tänker att det får bli en promenad.. :)
OCH jag har kramper i magen vet inte hur jag ska göra, mathias säger att det beror på hunger TRO FAN DET jag har inte ätit rktig mat på 3 veckor snart och det börjar bli jobbigt, funderar på att ringa till Tessan på badhuset och gråta och säga att jag vill ha mat men vad hjälper det när man vill bli av med dessa kilon man lagt på sig?`Inte ett skvatt! Ändå så är jag sugen på en till bebis....!
Borde kolla posten också, JIPPIE mer räkningar gillar vi .... inte ...
Ringde till transportstyrlesen idag också och då har inte den jävla kärringen svarat och då blir jag kopplad till en telefonist och då säger han att jag ska ringa igen om ngn timma jag ringde typ flera gånger under 5 timmar och inget svar sen ringde jag till telefonisten och den personen säger att hon är klar för dagen med att svara på frågor utan sitter med pappersarbete , JÄVLA ROLIGT! Hon hade liksom slutat redan hav 12 ?!
Och prästen har jag ringt hela morgonen och inte ett svar , lämnade lappar och skit men nu har hon också gått för dagen!! JAg ska fan ladda inför imorgon och bli riktigt irriterad.... 
Nu blir det att dra..


Lonesome day .....

 





Min tråkiga dag ? Nej inte allt för tråkig , min älskling har jag ju om dagarna och hon förgyller mina dagar till guld , min skatt <3
Nu är hon mamma en stund så jag fick lite ensamtid innan mathias kommer hem om en timma eller ngt så då passa jag på att sminka mig,städa liiiiite bara lite :) Ska bädda och göra ordning här i vardagsrummet som inklusive kök! BLÄ!
Nej men så tog jag lite kort och lyssnar på underbara Volbeats nya skiva och dom påminner mig om början av 08 när jag började prata med Mathias och träffade han , hela den sommaren med han var helt underbar och då spelade vi Volbeat :D Älskar han såååå mycket verkligen, när jag låg på sjukhuset så fick jag massa filmer och jag hitta en idag som jag såg på då " Juno" och blir sugen på att bli gravid igen när hon går till Ultraljudet för det är en sån mäktig känsla asså :) Men det får väntas ett tag igen , väntar på att lillemor ska bli på tjocka då vill jag också ha :) IGEN!


Är du kääääääääääääär i mig... ?





 Sitter och lyssnar på denna sköna låtar och får härliga minnen från andra tider som var härliga :)
Nu vill jag ha hus som bara den, fast mest av allt vill jag ge mig ut på villovägar i spanien (bara ngt varmt land)

Så för att börja med vad jag har gjort idag så har jag och mamma vart på Bodypump , hur roligt och skönt som helst!
Men har en sån jävla nageltrång så tror inte jag kommer klara av cykel på tisdag asså :'(
Sen la jag mig i ett gott bad med lavendel olja och sen var det BUMS i sängen och sov en timma med min lilla älskling Iza:)
Så nu har jag städat undan här i hemmet, vädrat,diskat och mm.:)

Nu ska jag leta upp en bra film bland Mathias högar här i hemmet :D
Puss på er!!


Nervo(sitet)

För att gå rak på sak : JAG VET INTE VAD DET ÄR MED MIG!!!! Det pirrar sjukt mycket i magen, jag har inte kännt så sen första gången jag träffade mathias?! Jag var DÖDS nervös men nu ?? Vad har jag att vara nervös för?? Att båda mina stortå har nageltrång ? Knappast!  Guuuush, tror jag dör typ... Haha , allt hade känt så bra med en liten jävel just nu... BRA FÖR MAGEN!

PS. Grattis min sötaste Linda till bebisen , måste få se bilder:) Puss på er båda!


RSS 2.0