17-21,15

Och det var ju bara 100 dagarsedan jag skrev men nu ger jag igen (åtminstonde försöka)
Denna morgonen bestod av att stå upp samt med mathias innan han skulle åka till jobbet så det blev en sur frukost sen la jag mig i ca 2½ timma efter det bar det upp till våfflor, haha att jag vågar skriva om det men det är väl det de går ut på? Skriva allt man gör (en del iaf)
Men det var gott och nu ska jag inte lägga mig en stund utan nu ska jag göra mig iordning för jag ser ut som ett trött troll och jag funderar på att göra våfflor till min man men frågan är om man orkar göra det efter all disk jag måste ta innan jag åker till jobbet ? NEEEEJ så jag är en dum fru idag men jag kan göra det till han imorgon istället när jag´känner mig mer laddad:)

Jag har börjat läsa en "ny" bok som jag innerskaffade mig igår som heter om jag kunde drömma och den är jätte bra (twilight böckerna)
efter den boken blev det Pick up som verkar dö bra!

Igår åt vi våfflor och såg på eagle eye som verkar bra, ska se klart resten ikväll efter jobbet =)

Nu får jag tyvärr avbryta och så skriver jag (ska vara rak på sak) NÄR JAG KÄNNER FÖR DET! :P


In the basement


Sist gång

jag skrev var det om hälsodryck och jag har verkligen inte orkat skriva ngt, var ett tagsen:)
Försöker hålla folket uppdaterat men när det inte finns så mycket att skriva så vill jag inte skriva saker som är helt onödigt!

Igår städade vi i stort sett nästan hela lägenheten tills jag fick ett stort utbrott och klarade inte upp att vara förbannad och hungrig längre så då blev det makaroner och köttbullar; varför ska man få en sånt jävla utbrott? Får dåligt samvete för min stackars älskling som får stå ut med detta ibland och mindre ofta men jag tycker inte jag ska få det överhuvudtaget!

Jag var borta hos mamma igår och fick mig nya gardiner som jag ska fota sen men kameran är så gott som bortstädad så jag får vänta tills städarn´ har kommit hem från jobbet! :)

Så när jag vaknade idag blev det frukost som alla andra dagar men somnade direkt efter det i 3 timmar till, helt otroligt vad jag kan sova nu men det är skönt när man väl gör det mest jobbigt när man vaknar och känner sig helt bort och mår ett snepp illa och får lite panik över dom tre timmarna för att dagarna rinner ju iväg som smör..
Havrepannkakor blev det till lunch och jag känner mig inte ett dugg nyttig när jag äter det men det är nyttigare än mjölpannkakor men inte överhuvudtaget efter födseln , då blir det at motivera sig alltså för som det är nu blir det nog jobbigt med tanke på för lite motion och för mycket onyttigt fast nu är det ju en stor skärpning må jag säga för äter inget godis eller bakelser och det är inga problem och skulle inte vara det heller!:)

Nu funderar jag starkt på att se någon gammal film eller serie , drog fram sleepy hollow men det känns inte mer lockande än OC så det får nog påbörja det när älsklingen jobbar =)


Påtal om Transportstyrelsen som vill at jag ska göra mer prover inte nog om att dom ville att jag skulle göra om allt för det för sent ute men dom fick ju fan in dom är inte det huvudsaken?

När jag kom till sjuksköterskan igår så skulle jag få göra amfetamin,opium,heroin och tre andra konstiga drog prover och jag har fan aldrig knarkat i hela mitt jävla liv?! Man känner sig fan förnedrad och skulle man öppna käften skulle som ta sina kungligheter och sätta mig under jorden! Tröttsamt att inte få ta sig en jävla grogg någon gång här i livet men det största problemet är inte det , det är hur man blir behandlad!

 


Hälsodryck för två!

2 apelsiner
1 citron
2 kiwi
Sen är det bara att mixa och njuta! :)


Början på veckan!

Trolhättan blev det ju inget med SOM VANLIGT och nästa vecka jobbar jag och det vill jag ABSOLUT inte byta bort men det kommer fler tillfällen jag ska ju ändå besöka området när Lillemor tar studenten med lilla bebisen :)
Idag har bebis varit väldigt livlig och stojig, den har sparkat när pappa har lagt till örat och man känner kroppsdelar när man masserar magen men man vet ju inte vad som är vad , hade vart kul och gjort ultraljud nu men helst så gör dom inte det om man inte misstänker ngt fel och det är det ju inte!

På fredag så är det barnmorskan som gäller, känns lite jobbigt iom att jag inte gick till föräldrargruppsmötet och jag ringde inte dit och sa det heller men jag orkar verkligen inte gå dit när det ska vara så som det alltid är bland dessa höns..

Är det ngt jag undrar över kan jag alltid fråga barnmorskan och föda barnet gör jag ju oavsett så jag ser inte ngn anledning till att gå till ett ställe där man bara känner sig dum och ensam för mathias jobbar varje torsdag!

Jag längtar jätte stort nu och sen blir det yttligare en längtan som att åka till spanien till hösten i flera veckor , ska bli helt underbart!:)

Nu blir det sen middag som fläskfile med blackrice och rosmarinsky :)


Kalas!

idag fyller min bror  år GAMMAL (hihi) och ska fira hans hos mamma ikväll, matte jobbar och slutar kl 18 så jag hoppas att han kommer hem med ngn då annars får jag fixa ngn slags "taxi" till nordby :)

Nu borde jag göra mig iordning men frågan är om man har alla dess ork man ska ha man är ju EXTRA slapp påå lördag ? Fast jag har aldrig iofs varit slapp som jag är nu innan jag var gravid därför har jag mera ursäkter nu när jag är det då;)

Igår var jag på ec och handlade, träffade Andrea och DAMN va brun hon är inte konstigt då men blir avis , det är ju inte precis som att man kan lägga sig i solarium nu, kul att hon också ska ha tycker jag :)

Igår blev det jätte god middag som jag gjorde vilket blev ungstekt kyckling med mozarella,pesto och till det böev det min superstarka potatis gratäng som blev starkare än vanligt så den hetta till det rejällt men tänkte att mathias har varit kass i flera veckor nu fram och tillbaka så jag körde en massa vitpeppar och vitlök och sen tjöt det i öronen på han :) haha!

Nej jag borde diska,städa och sminka mig men skippar allt det andra och bara sminkar mig sen får jag se vad jag hinner med för jag måste tvätta lite kläder som jag ska ha med mig imorgon också, ska till trollhättan och min fin-svenska försvann för längesedan!

Grab a cab and seee yaaaaaaa


Saturday and feel like dancing


Much to do

Igår kväll fick jag ställa klockan på halv 6 för idag för att ta min järntablett ´(bara för att denna ska man ta på fastande mage och inte äta efter 1-2 timmar) efter en timma så blev det att gå upp ordentligt och äta frukost sen bar det iväg till barnmorskan med mamma , alla resultat såg jätte bra ut sa hon och hade gått ner 2 kg istället , haha !
Inte för att jag blir ledsen men man går ju alltid upp under graviditeten?! * =) *
Vi gjorde hjärtljud óckså och det slog genom 40 :)
När vi var klara med det så simmade vi på sjukuset, dom har så skön bassäng och fräsch :)

Nu snart är det föräldrargruppsmöte men nu när jag är ensam idag igen så vägrar jag!! Vill inte gå själv!!

Istället lyssnar jag på melodifestivalens skiva och slappar efter en utmärkt dag!


A whole box of cents

Idag när jag var och handlade så skänkte jag en hel krona till rädda barnen och det var INTE så att jag snålade för det var en 50 öriongsbox och har ju hela säcken full med 1 kroner och varför jag inte tog mer är för att jag ville inte göra bort mig med att skänka bort massa 1 kronor men så snäll har jag inte varit på länge(?) haha nu låter jag jätte elak men det är jag inte! ;)


Sunday cosy

Idag har jag,mamma och pappsen varit i Fredrikstad och kollat vart sjukhuset låg och hur man tog sig till "födestuen" =förlossningskliniken , hur fint som helst var det och jag tvekar inte en sekund att välja det sjukhuset (ostfolds sjukhus) när man kom in i ett rum som hon visade var det ett jätte stort badkar med bubbel och en jätte fräsh dusch därmed en dubbelsäng så mathias kan allt sova där alla nätter som jag vilket känns jätte skönt och det kostade bara för han 200 kr per natten att sova där:)

Efter det besöket åkte vi till nordby och kollade på barn-bil-stolar (?) blev sur på den kärringen där inne för när jag tog fram en som jag tyckte var lätt att bära på också så kom hon med en annan och sa att den är mycket säkrare och att den har så mycket mer men jag påpekade att den var så tung för jag menar jag kommer ju inte hänga i en bil hela sommaren precis ?! Nej men alltså man vill ju ha en säkrare med säkrare bälta och bla bla NEJ men varför sälja en osäker bilstol då?! - IDIOT ! Får fan inte dåligt samvete för sånna äckel!!

Köpte en bomulls mössa iaf eller pappa gjorde det då:)

Vi käkade på Asia town och det var jätte gott !:)




Inget går som det ska!

Jsut nu sitter jag här med min tjocka mage och får inget gjort mer än det jag redan har gjort, har redan tvättat all tvätt men orkar inte vika det för nu har jag tagit det mesta på mina krafter till annat som dammat och städat undan men får inte resten klart :(
Det är jobbigt detta nu men får vänta till Mathias kommer hem så han kan hjälpa mig lite, tungt och bära,böja sig och vika tvätt:P haha

Mor skulle ringa mig ? Men har inte hört ngt än så får vänta mer då:P

Tjock-olga ;)


Idag -

Så ska jag göra om i lägenheten och jag har bestämt mig för att börja med sovrummet så får vi se hur låmgt jag kommer med det men jag har tänkt att jag ska gölra om badrummet och förådet också, ska sätta in lite mer möbler i toaletten och förrådet tänkte jag mer ?! Vet inte , haha!

Idag gör jag som så att jag tvättar och ska diska,städa och damma vilket ingår i städning men blir mer att skriva då=)

Kollade på skavlan förut och Kat von D var med igår kväll vilket var väldigt kul att se , blev sugen på hennes nya röda hårfärg :) Jag är som jag är ska alltid skifta annars blir det inte som jag egentligen är !:)

Och har kommit på en tattuering som jag kan täcka min underarm med men en sak i taget ska ta och tattuera den jag har tänkt från början=)

Men vill ha en riktigt skicklig tattuerare som är duktig på porträtt annars kan det kvitta , inga jävla amatörer här inte !!

Sen blir det att gå bort till mamma tror jag, hon har sålt sin Motorcykel idag *suck* den är så fiiiin men han är lycklig lottat den killen ialla fall , hon hade en fatboy , ska se om man kan ladda upp bild på den senare !:)

Igår skulle vi egentligen sett på luftslottet som sprängdes men allt sket sig när Mathias fick reda på att Erik var sjuk och kunde inte åka med han till jobbet så då blev det en tidig buss för stackarn, då jag stod upp och skulle vara gullig och följa han till bussen men det var så jävla kallt så jag följde han bara en liiiite bit , kändes som man skulle bli uppsluken av kylan juuuuu!:P

Checking out  - over and out


Fredag

Fy satan vad ont i magen jag har !!:(
Varför ska det göra så förbannat ont ?! Har alltid haft en ölverkänslig mage så men nu kan jag inte avgöra vad dt är som gör så ont!!

På tal om
Så ska vi se på luftslottet som sprängdes ikväll och så blir det smoothie jag har varit duktig och det ska jag fortsätta med sånna här besvär har jag inte haft sen man var 13-14 år ?! Då hade man alltid godis i handen men nu är det som om jag vore en jävla kondotori kärring som bara vräker i sig allt jag bakar men det är det slut på !
Vi var ute på en vääääldigt kort promenad förut för det var ju blockerat med is gata precis överallt men det blev 10 minuter kanske? hahah tragiskt men det gick precis för mig för sen fick jag jätte ont i magen som alltid när jag är ute och promenrar!

SNÄLLA om ngn spelar XBOX LIVE sonic racing kan ni väl hojta till?! :D
Måste skaffa mig ett helt annat liv nu när jag inte kan göra så mycket !

OCH jag gjorde en jätte god lunch förut :)
 

 


Checkar lite

Check this out

Har massa planer inför sommaren SPECIELLT för fitness men hur ska man hinna med att träna 3 ggr om dagen ?
Hmmm får försöka lista ut detta!
Nya sommarplagg och en ny tattuering och vad ska jag göra med den som är på bröstet ?! Ta bort eller cover over it men vet ej hur man grejar detta får ta och kontakta en specialist och se vad personen i sig kan säga om det ..
Min hy har blivit genast mycket bättre och kosten är på topp än så länge och ska försöka köra samma race hela tiden!
Nu hade jag hoppats på lite motion - ut och gå för jag behöver röra mig det blv inget simmande idag för mathias vill ju aldrig bada eller simma :/

Nej nu måste det bli lite fart i mig , ses senare!


Föräldrarmöte

Idag fick jag gå på föräldrargruppen själv vilket jag inte tyckte om men mathias jobbade och kunde inte sluta tidigare...
Har blivit litemå knepig det senaste men i vilket fall så skulle vi presentera oss och visste inte vad jag skulle säga och folk verkade titta konstigt på mig för man förklarade inte för att jag tyckte att jag sa ngt konstigt men kände mig trött när jag satt där i TVÅ timmar:I

Aaah nu ska jag spela sonic och sen blir det mat, hoppas älskling kommer hem snart!!

ps. kanske lägger till lite mer om mötet är verkligen för trött att skriva ngt mera just nu..

Spring 2010

Ligger i soffan som är liten och mysig fast den är lite trasig har den charmen kvar att vara mysig och nu får jag lov att vara i den och vila min kropp,tankar och själ .

Idag blir det förädrargrupp möte och innan dess skulle jag nog ha försökt att ha utnyttjat mitt månadskort på sjukhuset för att simma , känns som det skulle vara som en frihet att få göra det också om det inte är allt för mycket folk för då går det inte att simma utan att  simma på varandra för bassängen är inte så stor som sagt...

skönt att våren är här nu (lite granna bara) snön smälter oich solen bara steker på och Norah jones på radion känns jätte skönt:)


Nu blir det att att göra sig iordning och dra sig ut på tur!

David Dallas ft. Niko - i get that fellin´


SHIT SHIT

Fan alltså detta var inte bra och jag har aldrig haft dåliga värden nu var det ju en del som var bra och en del ej men hon sa att jag bör överväga socker och sånt för när man är gravid så ska man vara EXTRA uppmärksam mot det, och hon tyckte att jag hade gått upp i vikt väldigt mycket och blir det inte bättre nästa vecka så får man nog åka in och göra ultraljud för det är nog fostervattnet som spökar då...  och det vill vi inte!!
SÅ min dag har varit en GRINIG dag från jag var där och sen bar det avc till affären och STORHANDLADE bara frukt och grönt som gick drygt på 900 spänn , hahaha knäppgökarna!
Men jag vet egentligen hur det är men sen när jag flyttaee ihop med älskling så blev det mindre nyttigt och mer onyttigt men nu är det STOPP!

Imorgon får det bli att simma, gå är inte på tal för det gör förbannat jävla ont!
Det trycker ner och hon sa om jag har sammandragningar när jag är ute och går är det ABSOLUT inte bra så ska inte göra det då...

Nu blir det snart grönsakssoppa , MUMS!

Sade - Moon


Happy time

Idag har det verkligen varit ett jätte fint kanonväder och snön håller på att smälta bort med det finns det bgåde för och nackdelar (som med allt) tänk bara när all denna snön har smällt så kommer det bli översvämningar typ?! Folk som har hus kommer få ett helvete vill jag lova.. MEN man får hoppas på det bästa!;)
Vi har som sagt varit ute och promenerat idag så vi tog en sväng in till Babyshop så jag kunde visa Mathias den kungliga barnvagnen som jag visste att han kommer älska lika mycket som jag men som vanligt så har vi inte smak i allt samma för han ville ha den vita och jag tycker den krämfärgade för den vita kommer bli för intensiv men vi får se vad som sker , jag har i vilket fall som helst reserverat den för den går som smör så hon visste inte helt klart om hon kommer få in i maj!

När det var klart så köpte jag nappflaskor,nappar och en gullig snuttefilt, hon i kassan skrattade åt mig för jag hade tagit en MILD färgad rosa napp och så sa hon att om det skulle bli en pojke så får jag bara byta :)
Andra butiken blev team sportia och där köpte Älsklingen jogging skor för när marken är torr att springa på så blir det att ägna sig till det! :)

Efter det bärde det hem och bakade cheesecake med chockladcappuccino sen bärde det av till mamma och pappa för att fira pappa ordentligt där hans kompisar kom på besök!:) 

10-12 digistive kex
100 g smält smör
1½ dl grädde
600 g färskost
3 ägg (gulan och vitan)
1 dl socker
3 gelatinblad
2 msk kakao
250 g choklad med cappuccinosmak 
GARNERING :
hallon och jordgubbar

Krossa kexen i en mixer och häll över det smälta smöret.
Tryck ut blandningen i en löstagbar form.
Ställ in i kylen i ca 1 timma

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten tills dem blir mjuk
Smält chokladen i vattenbad
Vispa grädden styv
Mixa färskosten med chokladen,äggulor och socker.
Sikta ner kakaon.
Ta upp gelatinbladen och smält på svag värme i en kastrull.
Häll ner under vispning i färskostkrämen.
Vispa äggvitorna styva
Vänd ner grädden och sedan äggvitorna i chokladkrämen
Häll ner i formen och ställ kall i 6 timmar 
Garnera med Hallon och Jordgubbar!

 

Buketten som jag dekorera själv:)

 

 


Bakverk!

Igår när jag skulle göra pannacottan som blev underbart god så blötte jag ner all recept så nu får jag allt skriva ner detta i bloggen tänkte jag, kan ju bli en fin bakblogg menar jag ;)

Men idag så ska Frida baka för jag tänkte pappas besök kan få lite mer gott än princesstårta:)
Så nu bär det av till affären till det jag behöver och sen ska jag allt ladda upp!

RSS 2.0