Pannacotta

  • 3 dl grädde
    200 g vit blockchoklad
    250 g kesella
    ½ liter jordgubbar
    250 g hallon

    Koka upp grädden.
    Dra bort från värmen.
    Bryt ner chokladen.
    Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten 5min.
    Krama ur dem och låt dem smälta i den varma chokladgrädden
    Låt svalna och rör sedan ner kesella.
    Garnera sedan med jordgubbar och hallon sen in i
    kylskåpet tills dom har blivit fasta! :)
     



Upgrade you


Facebook

Haha vad många lustiga människor man är kompis med och det var en kille som skrev till mig och jag vet fan inte vem han är så han skriver "YOU'RE A VERY SEXY GIRL!" Och mitt svar blev "FUCK OFF" och då idioten skriver "CAN I FUCK  YOUR P****" Alltså skrev inte jag nyss FUCK OFF men tydligen fick jag skriva "FUCK YOUR SELF!"
Dessa äckliga människor... :/


Speak for your self

Sitter här och lyssnar på maroon 5 som man alltid lyssnade på förr när man behövde ett lyft och ett push här i livet (oftast när man var bakfull) nu vet jag knappt hur det känns och inte för att man borde sakna det då..

Sen tänkte jag kanske rengöra ansiktet som man börjar med varje morgon/kväll nu förtiden?
Jag kom på och tänka på vad som kan vara mest roligt att göra på en söndag och jag kommer inte på vad som är det , det är nog att resa iväg på en tripp man behöver ett lyft och reser iväg för att göra det ännu mer roligt än vad man hade det..?
Som till exempel när man festade fredag,lördag och sen visste man inte hur det skulle kunna bli roligt på en söndag för jag kände alltid för att göra något när det blev så tråkigt när man hade så kul och ta en återställare framför tvn en söndags morgon är inte så jävla kul... NU borde jag sluta skriva om detta för det är inte mitt största problem just nu direkt.. Haha ..

Igår var jag borta hos mamma när pappa hämtade mathias från jobbet och då hämtade vi mina gamla bebiskläder och en body hade jag inte ens fått använda, det var tom prislappen kvar på den :) Kändes ganska nostalgiskt :)
När vi hade kollat allt det hittade vi gamla kort , det var jätte mysigt:)
Sen när Mathias kom så fick vi kyckling gryta med ris som pappa gjorde och efterätt blev budapest tårta och därpå så drog vi hem för att se på melodifestivalen, helt klart så var Peter Jöback bäst , helt otrolig röst har han :)
Kommer ihåg när jag och Ronja var på Liseberg med pappa så var han där av en slump för det visste ju inte vi om men då fick man ju höra och det var många årsedan, 11 årsedan?! Gammal man har blivit... ;)

På tal om när vi var i Göteborg så bodde fredrik contacting doors med mamma och pappa som hade en executiv room eller vad det kallas så satte han sig i fåtöljen och när vi skulle gå ner till frukosten så rullade han av stolen PLUS att stolen gick av på mitten så här snygg blev den! HAHA! 



 


Crazy like sunday morning

  • Städa
  • tvätta
  • Läsa en bok
  • Ge mig ut i det roliga vädret på promenad
  • skissa klart min tattoo
  • Spela x box
  • Sjunga lips, för mig själv?
  • ....?


End of February

Allt smink som man har innerskaffat mig denna månad
hoppas detta ska hålla framöver!:)



Köpte Älsklingen nya skor på Diesel och han tyckte att dynan var snyggast;)



Fik köpt mig den randiga tröjan
&
dom läckra skorna på NK



Mmm:)
Har verkligen gåvan att hitta snyggt ;)



Var inne på wolford och hittade denna snygga dress
som man även kan vika och ha som kjol
väldigt effektiv till gravida:)



Var till sist inne på Shock och innerskaffade mig en go tröja :)



Har även lite smygfotat min "tattuering" som blir min nästa
hoppas jag kan påbörja den så fort jag bara kan:)


Ger fan i det

Förläggande att lämna läkarintyg

"Du har ansökt om körkortstillstånd med behörigheterna AM A1 ABE

Intyg utfärdat av dr Erika Dulka den 14 december -09 har inkommit till länsstyrlsen i Västra Götalands län.

Transportstyrlsens konsultläkare har i ett yttrande skrivit att ditt ärende bör kompletteras med yttligare två provtagningar av MCV, ASAT,ALAT,FT och CDT med 3-5 veckors mellanrum samt minst ett urinprovavseende droger.

Transportstyrelsen förlägger dig därför att lämna fler provtagningar enligt konsultläkaren rekommendation enligt ovannämnda.

Viktigt att tänka på

Visa detta förläggande för din läkare.

Provresultaten ska ha kommit in till transportstyrelsen senast den 25 maj 2010. Om provresultaten inte kommer in i tid, kommer din ansökan att avvisas. Det är ditt anvar - inte läkarens - att provresultaten kommer in i rätt tid. Provresultaten ska skickas till transportstyrelsen.

Vad säger lagen?

Av 3 kap. 3 § körkortslagen(1998:488) framgår att den som söker eller har körkortstillstånd eller körkort är skyldig att genomgå läkarundersökning,blodprovstagning eller annan liknande undersökning som behövs för den prövning som avses i 2 § andra och tredje styckena eller annrs i denna lag."

För det första så gjorde jag 3 provtagningar i höstas och det kostade 800 kr PER prov + att när jag skickade in ansökan om tillståndet skickade lännstyrlsen ett brev + faktura att jag skulle sätta in 1700 kr för att dom skulle undersöka om jag kunde få det ?! Nu får jag YTTLIGARE betala mer , allt detta pga av en jävla bitchslap och lite rivmärken?! Det var inte ens grov misshandel ?!
Och kungen som kör i rattfylla kollar dom inte ens för han har diplomatisk immunititet ? Så jag som slår en på käften får allt detta plus 18000 i böter och kungen som kunde kört ihjäl ett barn eller vem fan som helst opch dom får inte ens ett blås på han ?! Varför kan inte alla få diplomatisk immunititet då? Jo för staten ska ha ngt att tjäna pengar på och vara svin! Kungen och andra sidan kan bara handplocka det vi betalar i skatt och köpa upp SKIT när sverige behöver pengar till annat , vi behöver för fan dom för att kunna bygga upp och på för att det ska bli bra igen och istället skänker vi bort pengar och slänger dom i sjön!


FETT BOMBAY

En jobbig jävla dag.....


Listen - Beyonce


Crazy for 12-19

Börjar 12 och pappsen kör mig till jobbet , fan vad det snöar!!
Hur kan bli sugen på ngt överhuvudtaget när man är insnöad i allt detta?!
I vilket fall ska det bli skönt att få jobba för då får man gjort ngt vettigt =)
Sen blir det ju spanien till hösten så det blir ju att spara pengar (till den där underbara bikinin)

Nu är det bara 8 veckor kvar sen är det dags! :)
Tiden går alldeles för fort har knappt hunnit och kännt av att jag är gravid ju förutom när man vill ha alla sina jeans då känner man av det och då stannar klockan!

Pappa fick denna fina bredaren av fabror :)


Lönecheck

Har vart hemma idag för jag har haft s-dragningar och det var rena rama skit vädret så inget gjorde saken bättre!
Hade dock fortfarande en tid på salong effekt hos sandra som jag kände att jag var tvungen att tamen det var lite fram mot dagen så det gick bra men pappa körde mig ju så klart, håret blev jätte bra tig mer slingor och klippte lugg igen , blir inget frisyr annars när man sparar ut håret speciellt när jag ska platta det rätt ofta =)

Lönen blev dock inte alls tråkig mer tråkig när man ska betala hälften av den till räkningar och massa annat som man ska ha och bara ha ...
Men fick i vart fall ut 17 och nu är det TOM PENG PUNG ! hihi..

Igår kom fabror Micke hit och träffade han hos mor och far förut, pappa hade fått en matbredare ( kithen aid) av han som var jätte fin verkligen , hittade en sådan på NK igår (huuuur fina somhelst) men det blir att bege sig av till tångenv. 32 när man vill ha sig en fin smoothie då!=)
Jätte roligt att träffa Fabror nu iom att han bor i karlskrona och driver sin jätte fina resturang nivå där så träffar man han vääääldigt väldigt sällan !

Nu blir det att lägga sig ner,ta det lungt med magen och se på bröllopsfotografen!
Bilder(?) Kanske imorgon!

Puss puss!


Hemkommen

Kom hem från Göteborg för tre timmarsedan och känner mig bakfull? Hur kan jag göra det? Är iofs jätte trött,vätskefylld och ont i magen som bara den, det har varit jätte kul och det var hur mycket som helst att se på i affärerna iom att jag inte har varit i Göteborg och storhandlat på ett bra tag så kom den där härliga känslan när man är på en liten resa och känner lukten av nya kläder,väskor och skor den känslan är farlig men som pappa säger "Man ska aldrig vara snål med andras pengar" det är väldigt sant och det är jag ju inte heller =)
Det blev en del fast rätt dyra grejer så det blev inte överdrivet sen kände jag att jag hittade mest väskor och skor men jag vill inte plocka till mig bara med sånt heller med ett naffs för nu är jag ju tjock och rund då vill jag inte gå sönder ett par högklackade D&G skor liksom så det blev platta rizzo skor som var jätte fina, jag kommer att lägga upp bilder men just nu är jag såååååå jävla trött och hungrig så då har jag annat i tankarna och orkar inte, imorgon blir det jobb också så då blir det garanterat inte det heller för jag ska fan sova ut imorgon, jag har knappt sovit på flera veckor känns det som just nu!

BIKININ!
Åååh jag hittade en sån jävla fin bikini så det är inte sant så fin den var , tyvärr fick jag inte tagit kort på den men den satt verkligen som gjutet vid byst och underdelen var lite jobbig för man har ju mindre när man inte är gravid men känns ändå jävligt påkostat om man lägger ut 2500 på en bikini som du ramlar ut sen? Man går ju ner i vikt också!
Så jag köpte fina underkläde istället!
Hittade också (IDAG) en Donna Karen New York väska som var rosa med lång hals och den var vikt då så den var helt underbar, pappa frågade mig om jag behövde en väska men jag sparar mig lite till vill verkligen ha den perfekta väskan när jag hittar den! =)
Har fortfarande min jätte fina moschino jeans väska som jag fick av pappa och den slår ut allt:)

Så nu jag kom hem från coop med pappa för vi handlade lite och nu blir det Tacos!

Kyss kyss ( only you baby ) <3

Water-Fuild..

Vaknar upp och hela kroppen är full med vätska , det känns som man vart med om en brak fylla när bena är som tjockt trä och fötterna som klumpar och händerna går det inte göra ngt med typ , ONT gör det i alla fall!
Skulle ner med tvätten nu och då är ju jag så smart som jag är har jag gjort det helt öppet på tvätt paketen och lägger den ner i tvättkorgen där det blir fullt av tvättmedel, alltså jag rkar bara inte ibland för hur klumpig jag är!
Igår handlade jag på individPrestige och så köpte jag en bannan vid kafeterian där jag bara skiter i att ta med påsen när jag kommer på det efter 5 minuter, jag är bara för mycket just nu känns det som..:/

Nu blir det andra bullar , see ya..


Storm!

Vem vill ge sig ut på vägarna nu ?! Men vad ska man göra när man verkligen måste jobba, synd att man måste jobba så långt ifrån stan, detta är ju sjukt, dom får fan se till att fixa ngt med buss förbindelserna!!
Sen blir det att titta på magstöd,strumpbuxor och mammatights innan jobbet =)

Och innan jobbet borde jag diska men det skiter jag i ;)

Norrmän




Confianza

Mi marido es todo para mí, mi amor y confianza. Mi bebé significa el mundo para mí y mi vida , nunca dejará de amar.<3


Fredags investering!

Idag har jag vart på Salong effekt och vaxat mina ben för sist gång fick jag ju avboka pga sammandragningar så då hade de dragit rejält över bena så det kändes extra mycket denna gången!
Så frågade jag Marita om ho kunde ge råd till mina finnar som jag har fått under åren för jag har ärr efter har spräckt dom och det hade hon så nu blir det att köra på det och en hudkräm som jag fick prov på för jag köpte en kräm så torkar ut huden snarare men ska köpa den andra när jag kommer hem från Göteborg för i helgen jobbar jag sen åker ju vi!

När jag tog en vända in till stan så gick jag in till Carinjos och köpte en ny plånbok och en liten bag som man kan ha som lite diverse =)
Ska ladda upp bilder när min kamera har energi!

Ikväll blir det laxsoppa och homemade milkshake with strawberry and respery crunch!

See you in a two reds!


Hahaha!


Kvällsmusik


What daaa...

Min dag har gått åt att stå upp på morgonen,gölra frukost till mig och mannen som jag tillbringar mitt liv ihop med sedan städa undan  i köket!

Just nu borde jag gå ut med soporna,städa undan,bädda sängen och diska!

Men jag orkar inte för jag har ont i magen, beror på att den väger en del nu och det är klart det känns, skulle nog ha begett mig till Nordby och kollat på Babyshop ifall dom hade magstöd där om mamma kör mig då förstås, vi var ju på babyshop i stan och kollade igår om dom hade det men ikke men istället hittade jag min drömvagn!! Ååååh va fin den var så då har jag bestämt mig för den och sedan sa mamma att vi måste ha en barnvagn som man kan ta med sig utomlands iom att vi ska åka till hösten allihop så kan det vara bra så då hittade vi också en sådan så den biten är klar det är det i stort sett med barnsängen också men känns lite tidigt att köpa det än bara, det tar ju plats också men jag tänker ngn gång i Mars ska jag nog köpa allt detta=)

På måndag blir det Göteborg med familjen så då följer jag och Mathias med för pappa fyller nämligen 50 på Tisdag=)

Simma blev det inte idag för jag borde ta det lite lungt också, ska simma imorgon tänker jag =)
Nu blir det att slöa=)

Mina fingrar är som korvar med all vätska:/
 



 


My thursday


Wensday

Vaknade väldigt tidigt idag (halv 8) ovanligt för min del men Mathias stod upp då så kunde inte somna vilket är väldigt svårt, tänkte på att jag skulle ta mig till stan och köpa hudkräm sen blir det att simma tror jag, väldigt skönt ska det bli speciellt sjukhusets bassäng =)

Hahaa fick ett meddelande av honey förut där det stod " Nu vet jag varför jag har gått upp i vikt det sista. Om man plötsligt börjar gå upp i vikt tidigtoch sover mellan 5-7 timmar så är det 83% att man går upp. För lång sömn är rena fett förbränningen.Jag har sovit länge en lång period nu. Därför går jag upp nu! " hahahaha söta honey ...:)


Nu bär det in till stan!
Seees

Bartender ?!

Har suttit i flera dagar,veckor & månader funderat på vad jag vill bli för något? - Det är ju hur svårt som helst.
Jag vet inte vad jag ska bli men så försöker man ju välja ut något simpelt som man vet att man klarar av men är det inte så att man vill ha ett jobb där det finns stora utmaningar ibland?
Samt som jag funderar så hade det vart jävligt skönt med en krögarutbildning och en fin resturang utomland (spaninen?)
ingen idé att  man diskuterar med folk om det för då blir det hinder direkt hur man ska klara det och vart har du pengarna...? Blablabla , ja men vad fan tror du att jag har pengarna , jag är väl för fan inte fattig eller !!

Jag har sparat och jag har pengar till det mesta faktiskt men nu blir det att fundera vilken utbildning man ska väga sig åt för mitt liv ska inte gå åt till Strömstad hela livet!
Jag vill ut och resa,upptäcka det man aldrig visste , massa kul med andra ord!

Jaja nu blir det andra visor!
Seeeeeeeees


Happy Valentine

Har precis varit på Laholmen och ätit med familjen,synd att inte Matte var med för han jobbar...
jag beställde fläskfilé med rostad potatis och någon god sås och efterätt så blev det varma päron med crocant glass -muuuummmms:)

Så min alla hjärtans dag har varit bra och ganska normal dag , har ju inte gjort ngt speciellt,jag tog hand om tvätten förut så speciella ärenden har det inte blivit vilket jag saknar att göra ibland kan bero mycket på att man bor i strömstad med, vill ha det där med att pendlingen in till stan är inga problem och vill du shoppa är det inget hinder för bussen går varannan halvtimma osv. men här går bussen var 4 timma typ och det är en tjötig buss man får ta med som kostar 60 kr tur och retur vilket är dyrt!

Vill bo i Göteborg för det är inte för stort och det är stort:)

Nu blir det Flickan som lekte med elden sen blir det att laga mat till älskling!

seeeeeeeeeees

Fonder

Idag har pappa hjälpt mig med överdrag till mina fönster så inte solen kommer och går som den vill i sovrummet medans han gjorde det hållde jag på med mina räkningar, jag har varken haft hålslagare -det-får-heta-slå-fast-papprena-med medans jag kommer på ordet, haha!
Då hittar jag att jag har fonder på Nordea, iom att jag SEB så fatta jag ingenting utav det pappret som jag tänkte typ slänga och då sa pappa att jag har 30 000 i fonder där, vilket jag verkligen blev överlycklig på men han sa att jag kunde väl låta dom ligga där då,då vet man ju hur jag funkar direkt:P Men jag ska spara dom för dom kan bli 50-60 000 nu när fonderna blir bättre! :)
vill ut och resa,köpa kläder,möbler och massa massa grejer ju!:P


Invalido

Känner jag mig som men kan inte påstå att jag ser ut som en just nu iaf för jag har gjort mig fin och iordning men den där FÖRBANNADE näsan gör mig galen och jag vägrar ta nässpray nu för det blir ju bara värre, kan det bli värre?? - tror inte det...

Sitter och väntar på bättre tider men jag har faktiskt städat hela lägenheten,diskat och dammat!
Så det känns jätte bekvämt att befinna sig i lägenheten :)

Kanske Ronja och Linda kommer hit snart :)
Får bli lite mer uppdatering senare om dagen:)

Pusss

Ay Papito











 

 Lite nytt som jag har innerskaffat mig, fick koftan och byxorna på Pondus av min snälla mormor:)


Fredag

God morgon! 
 
Mamma ringde och väckte mig klockan 8 och då var jag utvilad för igår hade jag extremt med värk och då la jag mig vid 11 typ=)

Nu blir det nordby igen med mormor för igår vr vi där och köpte lite små grejer bara =)
Nu ska vi dit och kolla barnvagnar och lite annat, får se vad vi hittar men jag hittar inte en fin barnvagn därinne så jag tycker det blir svårt här i stan !

Nu kallar sminket på mig , seeeeeeeees!


Casa el jueves

Todo es tan difícil cuando no sabes nada.
¿Por qué debería ser tan difícil la vida cuando estás débil?
Se espera que será muy bueno para todo, pero nada bueno sucede una vez que lo desea.
Realmente odio cuando se me pasa ich pasado me cobró más de que tanto necesitaba, me duele..
Quiero tanto con mi vida y no renunciar a la m, uno con demasiadas esperanzas entra en el juego se pone saborterat y me doy por vencido.
Sería tanto para los ojos de los demás, también, y que ellos me vean como una persona maravillosa, pero sólo me puede ver como una.
¿Qué es lo que la gente puede creer que usted deje de cometer errores? ¿Los seres humanos siguen intactas? ¿Cómo se ve? Usted no puede?
Yo los he amado a mi marido y mi bebé que pronto será el mundo <3


Ciertamente, no cavilar sobre el pasado, se había sentido más fácil si la gente alrededor de mí y otros podrían tomarme por lo que soy ahora y lo que puedo alcanzar con.

Soñar asociados y promotores

Alltså ni vet den där känslan (kanske inte men för jävla bra) att det-är-för-bra-för-att-vara-bra-känslan ?! Helt sjukt är det och det känns så jävla overkligt men ska verkligen inte skriva detta nu och inte öppna mig för mycket vilket är svårt när man heter Frida och är impulsiv som mamma skrattar åt och tycker ! :P
I vilket fall så känns det helt underbart bra!:P


Har spenderat min dag med mor idag och vi var på stan ; handlade mat,kollade bebis kläder och så fick jag en odd molly tunnika av mamma som är helt underbar, hon ville köpa ngt som jag kunde ha på mig när vi åker till Göteborg nästa helg:) Ska bli hur kul som helst för då kan jag verkligen kolla ut bebiskläder iom att dom har så mycket där också =)

Sen pratade vi kort om att åka till spanien till hösten eller jag och mathias har pratat om att åka ner med Lillemor och Jonny då mamma kom med ett jätte bra förslag att alla åker ner, det hade verkligen varit jätte mysigt!:)
Men pappa tyckte mindre om att ta med bebis kanske för det kan bli väldigt jobbigt men får se , kanske kan gå bra med!:)

Nu blir det att nana :)
Pussss

Comerzio Zapaterias (?)

Skumt skumt men detta får jag analysera detta lite bättre men det tar vi inte nu !

Något som är riktigt skumt är att jag går runt och har ont i magen dygnet runt (nästan)!
Varför har jag det ? Det gör verkligen ont också!:(
Min näsa vill inte ge upp heller förrän jag har drogat sönder mig med nässpray och jag får sånna hemska andnödningar när jag använder skiten också, kan man vara allergisk? Isf är det ett helevetes läge...

På fredag kommer det att bära av till barnmorskan <3 kan inte tro att det snart är dags och jag kan fortfarande inte förstå att jag är gravid? Hur ska detta gå? Jag kommer bli livrädd under förlossningen och få en chock när bebisen är född och inte fatta ett dugg! Den värsta tanken är att om mathias inte skulle kunna följa med och jag måste föda själv?! Jag vill inte att NGN ANNAN än mathias ska vra på plats så det så, har aldrig känt så med ngn som jag gör med min älskling inte ens mina vänner(inget illa menat) men jag är som jag är , är verkligen allt för min baby , han är min man,bästa vän och älskar han till högst av allt <3

Nu blir det att kasta sketröv och diska upp allt skit!

Me Que , Me Que

Håller på att tvättar och ställer iordning lite fina glas och tallrikar som jag hittade i förrådet när jag städade undan igår och vad mycket underligt jag hittade där(mathias lådor) haha, dum jag , iofs har jag mycket konstigt som jag borde kasta också men jag får fan inte kasta något av hans grejer ju förutom EN grej och det var mai thai bajs tröja!

Och denna gången gick det bättre att prata engelska i telefonen, kanske var för att Mathias var här(inget illa menat älskling) men jag blir knäpp när andra ska höra mig prata engelska men han tycker jag pratar så fin engelska i telefonen men denna gången kunde jag förstå och göra mig mycket tydligare än sist för då var det ju helt hemskt, till och med spanjoren skrattade fast han snackar så galant han heller så jag tröstar mig med det ;)

Nu blir det att måla klart mina naglar sen blir det att kanske sätta i mig ngn lunch, är ganska hungrig men orkar inte för avancerat, hade vart gott med tonfisk-sallad men har ju inte tonfisk!
Synd att vi inte har ngn lax för det är ju så jävla gott!!

Lyssnar på Francais , Cafe De Paris, mina grannar måste tro att en skruv är lös hos mig idag men jag är verkligen underlig ibland för jag får för mig att vara extra konstig ibland men det är inget fel med det ? Älskar ju att vara lite små konstig för då är man inte som alla andra;)

Madness

Åååh vad arg jag blir!!!

När man ringer och försöker vara så tydlig som möjligt på ämnet men som vanligt så är det en sur-potts-ulla som sitter vid telefonen ?! Killar borde få mer kärring-jobb för dom är i vilket som helst inte otrevlig!!
Jag hatar verkligen ringa runt och ha en massa frågor för det finns ingen som är trevlig när dom inte har svar eller snarare inte få svara på frågan!!

Mer kan jag inte säga..

Money

If i could have a lot of money? What would i do with that money? Would i be a rich slut or just be like an-old-ikea-cheap-man ?
Do we want all that money ? Do we really? Buy a lot of cars and hot expensive clothes and bags YOU NAME IT!
Would i take care of the dogs that lives on the street all over the world or would i buy my self happiness?
What would i do? I know what i would do but i did'nt have to tell anyone!


Feber-weekend

Det började med i fredags och då jag skulle jobba som jag såg fram emot för min röv har fått träsmak denna veckan vill jag säga!!
Och jag blev verkligen liggandes så det var ändå tur att jag inte åkte upp sen ringde Anna mig på igår (lördagen) och frågade om jag kunde jobba 13-21 för det var en kille som hade missuppfattat hur långt det tar till Strömstad från Göteborg? Hur kan man göra det? Bättre och säga som det är än att dra en sån jävla vals och när jag kommer dit hade jobbat ca en halvtimma , jo då kommer han helt plötsligt ?! Jag tänkte att nu får ja åka hem då ; fan va kul!
Så snäll som Anna är så fixade hon det så jag kunde jobba till 19 och då hämtade pappa mig vid halv sju för jag var helt dö kände jag och jag mådde vekligen sjuk när jag kom hem, det finns verkligen inget som kan sabortera så mycket som när man är sjuk och när jag jobbade idag så gick ajg hem tidigare för jag känner mig fortfarande inte kry! :(
Det värsta är på nätterna när munnen känns som ett öppet fönster fast man har tagit nässpray(som jag klarade mig utan en helmånad med mitt beroende) SÅ JÄVLA TYPSISKT!
Vet inte hur jag ska kunna sova inatt med kallsvett och en stel tunga och vakna med ökentorr mun med äckel smak i munnen! WUÄÄÄÄ:'(
 Jaja jag fick lite tröst när mamma kom och hämtade oss för då blev det pizza och sen en semla till Wild wild west , den är kul vid jämna mellanrum speciellt när will visar sin snopp!=) (lika barnslig som vanligt ;)

Ps. Vad är det med sveriges melodi festival?! Det är en stor skam!! Norge gjorde bättre ifrån sig förra året men verkligen inte sverige och inte varit sen 06 och nu?! Ola?! Hur dålig som helst , har dom så dåligt utval att dom ska ta den sämsta?! ARRRRG! Fast Dolf Lundgren gjorde bra ifrån sig tyckte jag faktiskt, han har släppt det där att man måste prata engelska i svensk tv fast man är svensk!:P


Tråkigt roligt!

Hahaha, hittade en gammal bild på bilddagboken där jag hade skrivit till denna bild

"Du är en inramad bäver som är fulare än fulheten därför kan det inte förklaras med ord hur JÄVLA ful du är!
Och fula äckel som du är också jävligt nyfiken!"


Usch vad elak jag har varit men men finns anledning till allt!


Come on!







Här har vi mamma och pappas
drape-dog i pappas gammla
kärra;)
Haha


Sparkar

Det är bebis duktig på, speciellt innan jag ska sova och när jag vill sova mer på morgonen, jag tror den kommer vara till mycket bus för mathias när han ska upp och jobba :P
Men mysigt är det och tung, jag har ju redan gått upp över 20 kg det är rätt jobbigt för när man böjer sig och städar osv så är det inte så roligt för ryggen!
Man borde ju ut och gå iaf men jag är så kräsen på vind och väder så jag stannar inne!

Men tiden tiden går så sakta? Jag räknar timmar,min,sekunder och dagar nu känns det som och jag vill inte veta hur jag kommer bli den sista veckan och garanterat övertid blir det ju med..

Nu blir det att ladda upp bilder som skauppdateras här sen!
Seees

The days goes without any stops

Ja idag vaknade lilla fröken halv tolv och var helt död, blir ju så när det inte finns ett dugg att göra, jag är en skam för kyrkan fast det är ju bra då iom att jag inte går i kyrkan! :P (tjötar om saker jag inte begriper mig på själv)

Så nu när jag fick tag i mig och såg hur jag såg ut i spegeln blev jag rädd och fixade till mig för så där är det inte tillåtet att se ut !

 






Why don´t you


El Stockholmo

Ljuva stockholmstider!

Jag bestämde mig för att jag skulle bege mig till Stockholm och att Strömstad lukta för mycket röv så jag träffade suzzie via nätet och tog in mig som var jävligt kul för vi hade självklart aldrig träffats !

Då när jag kom fram så blev det en massa fester som var hur roliga som helst, som när vi hade en fest hemma och då det kom en vasstand som skulle bråka då jag slog ut hans sista tand som var skitkul! Hahaha..

Och när vi var ute med Ronny och lirade norsjö punk- hora och Ronny slog ner en stolpe som "nästan" hamnade på en caddi, haha..
 
Som när vi träffade flodhästen till titanic som var helt okej ibörjan men som allting annat visade sig vara ett ruttet ägg!

När chippen(lillkuken) kom in i bilden och vi jagade honom på nätterna, när äckel shrek kom in i bilden och suzzie fick sig en rejäll smäll på baken och blev inte av med han !

Finns så mycket to tell men nu borde jag göra lite annat!


Good night sleep

Hur får man det med en sån kula som jag bär runt på?!
Istället betalade jag resterande räkningar , haha.. Jävligt roligt!
Kollade på Road to perdition som är väldigt bra men jag skulle hellre vilja se "snabba cash" som mannen min har lovat i två dagar nu men ej blitt av:(
Skulle få låna boken av mormor för jag tänkte om det inte blir av med den på bio så kan jag alltid läsa boken först som jag gjorde med Stieg larssons böcker!

Imorgon blir det

klipp för mannen min
vaxa benen ( har fått emot mig två styckna på detta för det är ju vinter och då är det dags för naturens gång som mamma påpekar det alltså HA HÅR PÅ BENA)
tvätta
städa
och planera in resten av veckan?
Jag har ett förbannat roligt liv just nu ,kunde vart roligare om det var sommar...


God natt !


Sheeps

Var nyss och handlade med mamma på Eurocash och där träffade vi Dennis, han berättade att igår kväll fick han ett konstigt samtal om var det var för ras på hans får, hahaha!
Då är det någon som lagt ut på Blocket om att han har 7 får som ska säljas (någon som jävlas självklart) men vem gör sånt?! Han fick tom ett samtal på Eurocash då skulle han yttligare ännu en gång förklara,hahaha!
Stackarn! 
 

så här skrev personen : "Hej jag har 7 st tackor som jag måste bli av med pågrund av flytt."

HAHAHA!


Shoppi shopp

  • Kanebo sensai 455:
  • Lancome mascara 280:-
  • Biotherm fuktkräm 500:-
  • Eyeliner
  • Läppglans,läppstift
  • Färga håret
  • Hårborste
  • Nagellack
  • Eyebrusher
  • Fransböjare
  • Vit ögonpenna
  • Bodyscruber


Jag kom på att jag behöver innerskaffa en massa grejer och det måste väntas med allt detta självklart men fan surt och leva utan detta.. :(
Men att göra en sån här shopping lista är jätte kul! :D
 

 


Death of Cell Phones

Jag har en Nokia n97 men den har snart redan pajjat :'(
jag vet inte hur jag ska göra för den är snart finito och jag älskar verkligen den telefonen, meny-knappen är helt intryckt så det går knappt trycka på den och skärmen ölver displayen är typ nästan helt lös så nu blir det typ att jaga en ny fon?! Vill verkligen inte det men snart är det ett måste ...

Slutet av 2007 fick jag en splitter ny samsung av mormor + att jag hade en nokia telefon som var lite halvdan men hade ju alla mina fina sms från mathias på båda dom telefonerna och BÅDA dom söp jag bort i kungälv på crusingen 2008 ?! Jävla skit!

Sen fick jag pappas fina nokia som var sådär men den var fin iaf och den fick jag omedelbart , den hamnar i handfatet på Cod och funkar absolut inte sen efter där!

2008 augusti så köper jag en ny Sony E när jag och Linda var i THN på Sand och fick tag i en vinflaska som jag la i min mochino jeans väska och där denna telefon knappt tål fukt så när jag vaknar hos Mathias så är mobilen helt död och funkar ABSOLUT inte !

Då jag köper en ny Sony E som var helt jävla toppen men problemet med dom är att dom knappt går att ladda efter ett tag som gör mig VRÅL förbannad just nu för jag måste skicka in den men det är nog värt det just nu...

Några förslag på en ny fon?

 

 


Ont

I min högra axel och det gör fan skit ont och inte vet jag vad jag ska göra heller för att det ska gå över?!
Den kommer och går hela tiden, jag hade hellre velat haft den konstant än att den ska hålla på var 5 minut ?!
Vad är det för konstigt?!
Kanske för att mina armar rör sig för lite antagligen, men vad ska jag göra när man rekomenderar enbart promenader ?!
Jaja BARA 3 månader kvar och det känns som en evighet och dom säger att man ska bara vänta tills sista veckan är där för då är det en EVIGHET med övertid och allt sånt där...
 

Dessutom ska man inte få en massa gott när man har ont ?


RSS 2.0